top of page

Palvelumme

Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään oikeat rahoitusratkaisut yrityksellesi. Löydämme yrityksellesi oikean kansainvälistymisstrategian, luomme kestävän liiketoimintasuunnitelman ja autamme myös esimerkiksi strategisessa neuvonannossa sekä yrityksesi digitalisaatiokehityksessä. 

 

Olemme onnistuneesti hakeneet miljoonia euroja rahoitusta niin suurille kansainvälisille yrityksille kuin pienemmille paikallisille kasvuyrityksille.

KoFund_Atte_Mäkinen_DSC09728.jpg

Julkinen tukirahoitus

Business Finland, European Innovation Council, ELY-keskus ja Finnpartnership

KoFund_Atte_Mäkinen_DSC09683.jpg

Yksityisrahoitus

 Venture Capital ja enkelisijoittajat

KoFund_Atte_Mäkinen_DSC09835.jpg

Kofund tarjoaa kokonaisvaltaista konsultointia yrityksesi eri tarpeisiin ja tarjoaa konkreettisia ratkaisuja liiketoimintasi tueksi.

 

Palvelumme kattaa koko prosessin muutostarpeen tunnistamisesta konkreettiseen ratkaisuun. Kartoitamme yrityksesi nykytilan ja autamme potentiaalisen kasvusuunnan löytämisessä. Tarjoamme  kattavia markkina- ja kilpailuanalyyseja, analysoimme yrityksen kannalta oleellisia riskitekijöitä ja valmistelemme myös laajempia muutosohjelmia.

 

Ota yhteyttä, jos yrityksesi tarvitsee kehitysapua, uudistusta tai apua prosessien tehostamisessa.

Konsultointipalvelut

Liiketoiminnan kehittäminen, kansainvälistymisstrategiat ja digitalisaatiokehitys

Yrityksillä on mahdollisuus saada julkista tukea esimerkiksi yritystoiminnan käynnistämiseen, kansainvälistymiseen, tuote- ja palvelukehitykseen, investointeihin ja uusien osaajien rekrytointiin.

 

Julkinen rahoitus voi olla joko suoraa avustusta tai lainapohjaista. Valtion tukiin hakukelpoiset yritykset ovat yleensä vahvasti kasvuorientoituneita, suunnittelevat uutta innovaatiota ja ovat luottoluokitukseltaan hyviä. Eri rahoituksille on määritelty yksityiskohtaiset hakuehdot ja jokainen hakemus käsitellään tapauskohtaisesti.

 

Ota yhteyttä, niin asiantuntijamme auttavat sinua löytämään ja hakemaan juuri sinun yrityksellesi sopivat avustukset.

Yksityiset pääomasijoittajat tarjoavat laaja-alaista apua yrityksen tarpeisiin. Pääoman lisäksi kokeneet yksityiset rahoittajat usein tarjoavat tärkeitä strategisia kontakteja ja neuvonantoa yrityksen ongelmiin.

 

Autamme yritystäsi yrityksen arvonmäärityksessä, toimiala-analyysissä kartoittamalla kilpailijat ja potentiaaliset kohdemarkkinat, tuoteinnovaatiossa sekä taloudellisten tunnuslukujen analysoimisessa, jotta yrityksesi olisi mahdollisimman houkutteleva yksityisille sijoittajille.

 

Ota yhteyttä, niin kartoitamme yrityksesi potentiaalin hakea yksityistä rahoitusta ja autamme yritystäsi nostamaan arvokasta strategista pääomaa.

Logo_Transparent.png

Pieni Roobertinkatu 9, 00130 Helsinki                                         info@kofund.fi                                                                   +358 50 511 0773

bottom of page