KOFUND PALVELUT

Kokeneina ammattilaisina pystymme suunnittelemaan strategiset palvelut ja vastaamaan kaiken kokoisten yritysten tarpeisiin.


KoFund: Selvittää yrityksen tarpeet, ja neuvoo yrityksiä parhaalla mahdollisella tavalla.

Olemme hakeneet miljoonia euroja rahoituksia niin suurille kansainvälisille yrityksille kuin pienemmille yrityksille tukemaan yritystoiminnan kasvua ja kehitystä.

VALTION RAHOITUS

Business Finland, ELY ja Muuta

Oletko harkinnut valtion eri rahoitusinstrumentteja, mutta hakuprosessi on vielä pimennossa ja et ole varma miten edetä? Tarjoamme ilmaista konsultointipalvelua auttamaan oikean instrumentin valinnassa jokaisen yrityksen omiin tarpeisiin. Autamme myös itse hakuprosessissa mahdollistaen hakemuksen olevan valtion rajapintojen sisällä. Pidämme tekemiemme hakemusten laatustandardia korkeana ja haluamme tarjota yrityksellesi parhaan mahdollisen palvelukokemuksen. Valtion tarjoamia instrumentteja hyödyntää jo nyt tuhannet suomalaiset yritykset. Suosittelemme ottamaan meihin yhteyttä, jos ette ole vielä perehtyneet asiaan. Järjestämme ilmaisen konsultaatioajan ja autamme yritystänne siirtymään eteenpäin.

Straw Baskets
Winter Fashion

YKSITYISRAHOITUS

Enkeli ja VC

Etsitkö yrityksellesi rahoitusta yksityiseltä sektorilta? Olemme valmiita neuvomaan, minkälaista rahoitusratkaisua yrityksenne tarvitsee missäkin tilanteessa ja selventämään eri sijoitusten tuomia vaikutuksia juuri teidän yrityksellenne. Autamme yritystäsi myös rahoitusta varten valmistautumisessa, sekä tavoittamaan oikeat henkilöt sijoitusta varten. Tarjoamme ilmaisen konsultaation, jossa käymme läpi yritystarpeet rahoitusta varten.

YRITYSLAINA

Yrityslaina

Tarjoamme monipuolisia yrityslainaratkaisuja eri yritysten yksilöllisiin tarpeisiin. Finnvera on esimerkiksi usein mukana pääkaupunkiseudulla sijaitsevien yritysten rahoituksessa, varsinkin yritystoiminnan alkuvaiheessa. Yrittäjänä sinulla on myös mahdollisuus hakea henkilökohtaista yrittäjälainaa suuremman investoinnin omarahoitusosuudeksi tai yrityskauppoihin. Henkilökohtaisessa tapaamisessa KoFundin asiantuntijan kanssa etsimme parhaan mahdollisen vaihtoehdon yrityksenne tarpeisiin.

White WIld Flowers
 

KOFUND

Follow

  • Facebook
  • LinkedIn

Contact

+358 406812255

Address

Töölönkatu 8 A, 00100 Helsinki

©2019 by KoFund owned by JR Group Oy