top of page
Search

Apua yksityisten sijoittajien lähestymiseen

Updated: Jun 10, 2021


Tässä artikkelissa kerromme, kuinka KoFundin asiantuntijat voivat auttaa yritystänne yksityisen rahoituksen hakemisessa.


Vuosi 2021 on ollut KoFundissa kehityksen vuosi. Vahva visiomme ja halumme auttaa ovat vieneet KoFundia eteenpäin uusien rahoitustuotteiden pariin ja tiimiimme on liittynyt uusi jäsen, Private Investing -puolelle erikoistunut ammattilainen Sofia Kirjonen. Sofian vahva ammattitaito ja kokemus yksityisrahoituksen parista mahdollistavat meille entistä laajemman ja vahvemman osaamisen yksityisen rahoituksen palveluissamme.


Kuinka hankkia yksityistä rahoitusta


Usea kasvuyritys kamppailee lisärahoituksen löytämisen kanssa ja yksityisen rahoituksen saaminen tuntuu hypyltä tuntemattomaan. Kuinka yksityistä rahoitusta voi hankkia? Mistä aloittaa ja mistä etsiä tietoa? Onko yrityksenne valmis rahoituksen hakemiseen? Näihin kysymyksiin KoFundilla ja Sofialla on vastaus.


Yksityisen rahoituksen tarkoituksena on yhdistää sijoittajat ja kasvuyritykset. Pääomasijoittajat tarjoavat usein yrityksille tärkeitä kontakteja, strategista neuvonantoa ja tietysti pääomaa. Rahoitusta hakevan yrityksen pitch-puheen pitää olla sujuva ja yrityksestä on oltava esittää kattavat analyysit selkeässä muodossa. Koska sijoittajien kanssa tavatessa vaikutus on tehtävä välittömästi, KoFundin palvelutiimi auttaa yksityistä rahoitusta hakevaa yritystä valmistautumaan tapaamisiin kaikilla tarpeellisilla osa-alueilla.


KoFundin tiimi toimistolla

KoFundin yksityisen rahoituksen palvelut


Me KoFundilla rakennamme yritykselle sijoittajavalmiin yritysanalyysin, jota yritys voi hyödyntää tapaamisissa sijoittajien kanssa. Analyysiin sisällytetään muun muassa laaja kilpailija- ja markkina-analyysi, kasvu- ja kansainvälistymisstrategia sekä yrityksen tiimin esittely.


Jos yrityksenne on jo valmistellut kaiken tarvittavan materiaalin ja on aikeissa nostaa rahoitusta lähiaikoina, autamme yritystänne oikeiden kontaktien löytämisessä. Etsimme yrityksellenne potentiaaliset pääomasijoittajat laajasta sijoittajaverkostostamme, järjestämme heidän kanssaan tapaamisen ja teemme lopullisen rahoitussopimuksen sisällöllisen ja juridisen tarkistuksen. Huolellisesti valmistellut materiaalit tekevät yrityksestänne houkuttelevan sijoittajille ja verkostomme kautta kasvatatte todennäköisyyttänne saada yksityistä rahoitusta.


Jos harkitsette yksityisen rahoituksen hankkimista yrityksellenne, ottakaa yhteyttä asiantuntijoihimme Sofiaan tai Jasmineen (yhteystiedot alla). Löydätte kaikki KoFundin yhteystiedot myös Yritys-sivultamme.


Sofia Kirjonen

Investment Manager

+358 40 141 0089


Jasmine Fagerström

Account Manager

+358 50 511 0773


237 views0 comments

Recent Posts

See All

Vaarnii

Comentários


bottom of page