Deer Looking Back

MIKÄ ON KOFUND

RAHOITUSTA YRITYKSESI EHDOILLA

KoFund perustettiin, koska halusimme toimia rahoitusalan toisinajattelijoina. Autamme yrityksiä hakemaan rahoitusta julkiselta (BF, ELY yms.) ja yksityiseltä sektorilta. Kohtaamme asiakkaamme yksilöinä ja haluamme palvelumme olevan asiantuntevaa, mutta rentoa. 


Selvitämme yrityksen tarpeet ja neuvomme yrityksiä parhaalla mahdollisella tavalla. Olemme hakeneet miljoonia euroja rahoitusta, niin julkiselta kuin yksityissektorilta tukemaan yritystoiminnan kasvua ja kehitystä.


Ole yhteydessä, niin vastaamme kysymyksiisi!

 

TIIMI

JORI KARSTIKKO

Partner

Jori Karstikko on yrityksen partneri ja kulmakivi, joka on toiminut New Yorkissa ja Lontoossa Credit Suissin COO:na. Jori toimii yrityksen senior neuvonantajana, ja haluaa tukea suomalaisten yritysten kasvua ja kehitystä.

RASMUS KARSTIKKO

Partner

Rasmus Karstikko on ollut mukana rakentamassa useita suomalaisia startup-yrityksiä. Kokemusta on karttunut mm. teknologia-, logistiikka- ja rahoitusalalta. Rasmus haluaa tarjota asiakkailleen laadukasta ja yksilöllistä palvelua.

IIRO VIITA

Account Manager

Iiro Viita on koulutukseltaan liikennelentäjä, mutta osaa hommansa myös rahoituspuolella. Iiro tuo tiimiin vahvaa uutta näkökulmaa tilanteisiin ja haluaa auttaa asiakasta löytämään oikean ratkaisun.

RONJA MÄKI-LEPPILAMPI

Specialist

Ronja Mäki-Leppilampi pystyy konsultoimaan yrityksiä kehittymään organisaationa. Kirjoitus sujuu näppärästi eikä mikään haaste ole este, vaan mahdollisuus.

ALEKSI NIEMINEN

Business Developer

Aleksi Nieminen on konsultointialan  ammattilainen. Aleksin halu suorittaa tehtävänsä millin tarkkuudella näkyy käden jäljessä. Asiakaslähtöinen palvelu ja aina hymy naamalla.

JONNE SINTONEN

Account manager

Jonne Sintosella on pitkäaikainen rahoitusalan kokemus. Jonne haluaa auttaa sinun yritystä kehittymään ja luoda suhteen kasvulle.

 

KOFUND

Follow

  • Facebook
  • LinkedIn

Contact

+358 406812255

Address

Töölönkatu 8 A, 00100 Helsinki

©2019 by KoFund owned by JR Group Oy